تنظیمات اینستاگرام

تنظیمات اینستاگرام

اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی در جهان است. این شبکه اجتماعی در ماه سپتامبر 2017 با بیش از 800 میلیون کاربر فعال در سراسر جهان به رکورد شگفت‌انگیزی دست پیدا کرد.اگر شما یکی از کاربران تازه وارد به این شبکه ی اجتماعی هستید نیاز دارید با بخش تنظیمات ( Setting) بیشتر آشنا شوید. امروز راهنمای کامل بخش تنظیمات اینستاگرام را برای شما آماده کرده ایم. با من همراه باشید 

روش ورود به بخش تنظیمات اینستاگرام
ابتدا وارد صفحه ی شخصی شده و گزینه ی مشخص شده در شکل زیر را انتخاب کنید

تنظیمات اینستاگرام 1

حال گزینه ی Setting را انتخاب کنید و وارد بخش تنظیمات شوید

 اینستاگرام 2

بخش اول (Invite Friends) که شامل دو گزینه است


1)Invite Contacts که مخصوص دعوت از دوستانی است که شماره ی آنها را در دفترچه تلفن گوشی خود ذخیره کرده اید
2) Invite Friends که این گزینه برای دعوت دوستان با روش های مختلفی مانند ایمیل و یا اشتراک گذاری از طریق برنامه های دیگر است

 

 اینستاگرام 3

 

بخش دوم (Follow people) که شامل دو گزینه است


1) (Facebook Friends ) با انتخاب این گزینه می‌توانید بعد از اتصال اکانت اینستاگرام خود به اکانت فیسبوکتان، دوستان فیسبوکی خود را که در اینستاگرام عضو هستند را پیدا و آنها را فالو کنید.

2)(Contacts ) این گزینه شماره تلفن‌های موجود در گوشی شما را اسکن می‌کند و افرادی را که عضو اینستاگرام باشند، به شما نشان می‌دهد. البته به شرط اینکه دوستان شما، شماره تلفن خودشان را در اینستاگرام ثبت کرده باشند. در غیر این صورت حتی اگر عضو اینستاگرام هم باشند، در این بخش دیده نمی‌شوند.

 اینستاگرام 4

بخش سوم (Account)

 اینستاگرام 5

1)Password این قسمت مخصوص تغییر دادن کلمه ی عبور حساب کاربری شماست
2)Saved Login info این قسمت اطلاعات ورد به سیستم شما را بر روی دستگاهی که مشغول به کار هستید ذخیره می کند تا هنگام ورود به سیستم بر روی همین دستگاه نیاز به وارد کردن مجدد اطلاعات نباشد
3)Saved این قسمت مربوط به پست هایی است که شما قبلا ذخیره کرده اید. طریقه ی ذخیره کردن پست ها هم بدین صورت است آیکون مشخص شده در شکل زیر را که در زیر پست ها مشخص است لمس می کنید و پست برای شما ذخیره می شود

 اینستاگرام 6

4)Close Friends یکی از قسمت های جالب در بخش تنظیمات

 اینستاگرام 7

در این قسمت شما می توانید استوری های خود را فقط با صمیمی ترین دوستانتان به اشتراک بگذارید
بدین صورت که دوستانی که میخواهید وارد لیست دوستان صمیمی شما شوند را انتخاب میکنید و برای استوری های خاص فقط این افراد می توانند استوری شما را ببینند


5) Posts You’ve Liked دیدن پست های لایک شده در اینستاگرام
برای فهمیدن این که چه پست هایی توسط ما لایک شده از این قسمت استفاده می کنیم که قبلا مفصل آموزش داده ایم

آموزش مرتبط : دیدن پست های لایک شده در اینستاگرام

 

6)Original Photos
تنظیمات عکس هایی که پست و استوری میکنید. عکس ها و ویدئوها به طور اتومات در حافظه ی گوشی شما ذخیره می شود که این مورد باعث پر شدن سریع حافظه ی گوشی شما و در نتیجه کندی آن میشود. شما میتوانید این قابلیت را غیر فعال کنید


7) History Search
قطعا اگر از کاربران اپلیکیشن اینستاگرام باشید از قابلیت جستجو(Search) این اپلیکیشن استفاده کرده اید.هنگامی که شما نام اشخاص و یا به طور کلی عبارتی را سرچ میکنید این عبارت به تاریخچه(History) اینستاگرام اضافه می شود و در دفعات بعد که بخواهید عبارتی را سرچ کنید به نمایش درمی آید
برای توضیحات بیشتر به آموزش زیر مراجعه کنید
آموزش مرتبط : پاک کردن تاریخچه سرچ اینستاگرام


8) Cellular Data Use
با انتخاب این گزینه می‌توانید، حجم مصرفی اینستاگرام تان را مقدار کمی کاهش دهید.(Use less data)
نظر شخصی : گزینه Use less data را انتخاب نکنید، زیرا ممکن است زمان بیشتری برای بارگذاری و حتی کیفیت کمتری در عکس‌های لود شده، ببینید.


9)Language
تغییر زبان اپلیکیشن اینستاگرام ( دارای زبان فارسی)


10) Private Account
با فعال کردن این حالت اکانت شما از حالت عمومی خارج می شود و کسانی که بخواهند پست ها و استوری شمارو ببینند ابتدا باید برای شما درخواست بفرستند
در نظر داشته باشید هنگامی که اکانت خود را خصوصی میکنید بر روی فالوئرهای قبلی شما تاثیری ندارد و آنها کماکان می توانند پست ها و استوری های شمارو مشاهده کنند.


11)Switch To Business Account
یکی از قابلیت های اپلیکیشن اینستاگرام حالت بیزینیس پروفایل (Business Profile) است که مخصوص افرادی است که صفحه ی تجاری دارند و یا می خواهند از صفحه ی خود درآمد داشته باشند
برای اطلاعات بیشتر به آموزش زیر مراجعه کنید
آموزش مرتبط : راهنمای استفاده از بیزینس پروفایل اینستاگرام


بخش چهارم (Privacy and Security)


 اینستاگرام 8


1)Blocked Accounts
در این قسمت شما میتوانید اشخاصی را که بلاک کرده اید را مشاهده کنید و در صورت نیاز آنها را از بلاک خارج کرده و اصطلاحا آنبلاک کنید


2)Activity Status
این قسمت مخصوص نمایش آخرین زمان آنلاین بودن در اینستاگرام است که شما میتوانید با غیر فعال کردن آن وضعیت آنلاین بودن خود را از دیگران پنهان کنید

برای اطلاعات بیشتر به آموزش زیر مراجعه کنید
آموزش مرتبط : غیرفعال کردن نمایش آخرین زمان آنلاین بودن در اینستاگرام

 

3)Story Controls

قسمتی مخصوص تنظیمات استوری. در مورد استوری قبلا مفصل توضیح داده ایم . لطفا به آموزش زیر مراجعه کنید
آموزش مرتبط : همه چیز در مورد استوری اینستاگرام

 

4)comment controls

 اینستاگرام 9

همانطور که در شکل بالا مشاهده کردین این قسمت مخصوص تنظیمات کامنت های شماست
در قسمت اول(شماره 1) شما میتوانید افرادی را به لیست اضافه کنید. هنگامی که شخص اضافه شده به لیست برای پست های شما نظر(کامنت) بنویسد تنها خودش کامنت را مشاهده می کند و دیگران کامنت او را نمیبینند
قسمت دوم(شماره2) به صورت خودکار پیام های حاوی الفاظ رکیک را فیلتر می کند
در قسمت سوم (شماره 3) شما میتوانید کلماتی را تعیین کنید که اگر دیگران در کامنت ها استفاده کردن به صورت خودکار فیلتر شود

5)Photos and Videos of You
زمانی که شخصی شما را روی یک عکس یا ویدئو تگ می‌کند آن تصویر خودبه‌خود در پروفایل شما و در قسمت Photos and Videos of You ذخیره می‌شود. برای تغییر تنظیمات این قابلیت شما به قسمت Photos and Videos of You مراجعه می کنید که قبلا در موردش توضیح داده ایم. به آموزش زیر مراجعه کنید

آموزش مرتبط : آموزش حذف کردن تگ و عکس های تگ شده از اینستاگرام

 

6)Linked Accounts

قسمتی که شما می توانید اکانت سایر شبکه های اجتماعی خود را به اکانت ایسنتاگرام خود لینک کنید

 اینستاگرام 10

7)Two-Factor Authentication
ورود دو مرحله ای : با این گزینه، می‌توانید ورود دو مرحله‌ای اینستاگرام را فعال کنید. بعد از فعالسازی، همیشه در زمان ورود به اکانت، علاوه بر رمز ورود، یک کد فعال‌سازی هم به شماره موبایل شما پیامک می‌شود، که وارد کردن آن برای ورود الزامی است.

 

بخش پنجم (Notifications)
در قسمت Push Notification شما به تنظیمات نوفیکشین و یا همان اعلانات دسترسی دارید
اگر کسی عکس یا کامنت شما را لایک کند، برای شما کامنت بگذارد، یا شما را فالو کند اینستاگرام برای شما یک نوتیفیکیشن، می فرستد تا شما را از آن باخبر کند. با وارد شدن در این بخش می‌توانید مواردی که تمایل ندارید نوتیفیکیشن برای شما ارسال شود را خاموش کنید.
برای مثال بسیار مهم است که از کامنت‌ها یا دایرکت‌هایی که برایمان ارسال می‌شود باخبر شویم، اما ممکن است دانستن اینکه چه کسی ما را فالو یا تصاویرمان را لایک کرده‌ برای ما اهمیتی نداشته باشد و آن را غیرفعال کنیم

بخش پایانی (Add Account)
بسیاری از کاربران اینستاگرام به دلایل مختلفی دو و یا چند اکانت مختلف دارند خوشبختانه قابلیت استفاده ی همزمان از چند اکانت با آپدیت این اپلیکشن در دسترس کاربران قرار گرفته است
برای اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت به آموزش زیر مراجعه کنید
آموزش مرتبط : فعال کردن چند حساب کاربری در اینستاگرام

لطفا نظر خودتان را برای ما ارسال کنید تا نقاط قوت و ضعف مطالب مشخص شده و در جهت بهبود کیفیت محتوای سایت بتوانیم قدم موثر تری برداریم .


نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

مجوز استفاده از قالب مجله خبری ارمغان براي اين دامنه داده نشده , برای دریافت مجوز قالب بر روی لینک ، ( درخواست مجوز ) کلیک کنید